Confidenţialitate

Trafic aglomerat pe Valea Prahovei: Sunt coloane uriașe de mașini pe DN1

Coloane uriașe de mașini s-au format duminică, 22 august, în jurul prânzului, pe DN1, între Ploiești și Brașov. Șoferilor li se recomandă utilizarea rutelor alternative.

Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliției Române informează că se înregistrează valori ridicate de trafic pe DN 1 Brașov-Ploiești.

Pe Centura de Vest a municipiului Ploiești este trafic intens, fără coloană de autoturisme, iar la Comarnic este coloană în mișcare pe sensul de mers Ploiești către Brașov, între kilometrii 105 și 106.

Aglomerație este și pe raza stațiunilor Predeal, Azuga și Bușteni, fiind formate coloane de autoturisme pe sensul de coborâre.

Pentru evitarea aglomerației pe principalele șosele, se recomandă utilizarea unor rute alternative.

Astfel, pentru DN 1 Brașov – Ploiești – București, pot fi folosite ca rute alternative DN 1A Brașov – Cheia – Ploiești – Autostrada A3 – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – Pitești – A1 – București, DN 73 Râșnov – Câmpulung – DN 72A – Târgoviște – DN 71 – București și DN 71 Sinaia – Târgoviște – București.

Duminică, 22 august, la prânz, pe autostrada A2 București-Constanța traficul este fluent pe ambele sensuri de deplasare, nefiind evenimente rutiere în desfășurare, iar pe DN 39 Vama-Veche – Constanța se circulă în condiții de aglomerație între stațiunile Agigea și Eforie Nord.