Confidenţialitate

Top căutări pe Google în 2021 în România: Budinca „Să fac spume dacă știu”, printre cele mai căutate rețete de bucătărie | AUDIO

Banana Bread a fost și în 2021 în topul căutărilor pe Google în țara noastră, alături de informații despre certificatul verde, loteria vaccinării și Black Friday. Pe primele trei locuri în topul celor mai populare căutări pe Google în România anul acesta au fost Campionatul European de Fotbal Euro 2020, amânat pe 2021, certificatul verde și loteria vaccinării.

Pe aceeași listă se află serialul Squid Game, regretatul interpret de muzică populară Petrică Mâțu Stoian și iPhone 13.

Budinca „Să fac spume dacă știu” și Banana Bread, în topul căutărilor pe Google, în 2021, în materie de rețete

Budinca „Să fac spume dacă știu”, o rețetă care a devenit faimoasă la începutul anului, pe aplicația TikTok, se află pe primul loc în topul căutărilor în materie de bucătărie pe 2021.

Banana Bread, care anul trecut a fost pe locul al doilea la căutările de rețete, după cea de gogoși, se menține și anul acesta în top, dar pe locul al treilea, după budincă și varza murată.

Simptomele COVID, anxietatea și depresia, primele trei locuri în căutările care includ termenul „simptome”

Simptomele COVID ocupă primele trei locuri în căutările care includ cuvântul „simptome” și tot aici se regăsesc anxietatea și depresia.

Cei mai căutați oameni pe Google în 2021

Cei mai căutați oameni anul acesta au fost jurata emisiunii Românii au Talent Alexandra Dinu, jucătoarea de tenis Emma Răducanu și fotbalistul danez Christian Eriksen.

Sursa foto: Unsplash / Benjamin Dada

Citește și: Cercetătorii anunță descoperirea unei noi variante de Omicron, ce nu poate fi semnalată prin testele PCR ca tulpina standard

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.