Confidenţialitate

Top 5 cele mai urmărite momente din Deșteptarea | VIDEO

Pe final de an, privim la tot ce am realizat în 2021 și vă reamintim care au fost cele mai urmărite momente din Deșteptarea, la Europa FM.

1. Cristian Tudor Popescu analizează actuala criză politica, în direct în Deșteptarea – Este cel mai urmărit moment din Deșteptarea. În cadrul acestei ediții, la rubrica Judecata de Joi, gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu a vorbit despre criza politică de la acea vreme, respectiv demiterea ministrului Sănătății de atunci, Vlad Voiculescu. Cristian Tudor Popescu spunea că „principalul responsabil este aroganța, acesta este un festival al aroganțelor”.

Urmăriți mai jos cel mai vizionat moment din an de la Deșteptarea:

2. Cristian Tudor Popescu: „O rușine națională a fost angajată la Banca Națională” – Pe locul 2 în topul celor mai urmărite clipuri din Deșteptarea se află tot un moment în care invitat a fost gazetarul și scriitorul Cristian Tudor Popescu și face referire la angajarea Vioricăi Dăncilă la Banca Națională a României. Cristian Tudor Popescu a spus despre acea numire controversată că „o rușine națională a fost angajată la Banca Națională pentru că asta s-a întâmplat. Doamna în cauza, prezența dânsei în funcția de premier a fost o rușine națională”.

Urmăriți mai jos întreaga discuție pe acest subiect:

 

3. Deşteptarea: Un oraș din China le dă 1.400 de euro celor care sunt testați pozitiv cu coronavirus – Pe locul 3 se află momentul în care era anunțat că locuitorii oraşului chinez Harbin, care prezentau un test pozitiv la COVID-19, erau recompensaţi cu 10.000 de yuani (1.386 de euro. Decizia autorităţilor de la acea vreme, care încerca să “blocheze canalele de transmitere a virusului”, a atras atenţia internauţilor chinezi, precum și interesul vostru.

Urmăriți în continuare mai multe despre acest subiect, prezentat în Deșteptarea:

4. Cum a ieșit la iveală că nu autoritățile, ci o corporație pharma nu a vrut să fabrice un medicament – Interesul acordat acestui moment a fost dat de faptul că s-a discutat, la Arena lui Cătălin Tolontan, despre medicamentul contra-Covid Favipiravir. Tolontan spunea atunci că acest medicament nu a fost introdus în România pentru că autoritățile s-ar fi opus, ci pentru că nu a fost trimisă nicio cerere de aprobare, renunțându-se ulterior la fabricarea acestui medicament.

Următiți explicațiile oferite de Cătălin Tolontan pe acest subiect aici:

5. Deşteptarea: Ion Ţiriac spune că vaccinul împotriva Covid-19 ar trebui să devină obligatoriu – În topul 5 al celor mai urmărite momente din Deșteptarea s-a aflat și reacția la afirmația lui Ion Țiriac privind vaccinul anti-Covid. După ce fostul tenismen a spus că problema serului este aceea că e gratis, Vlad George și Luca au dezbătut această teorie la Europa FM.

Urmăriți momentul mai jos:

Autor: Narcis Roșioru