Confidenţialitate

Top 5 cele mai romantice orașe, votate de ascultătorii Europa FM | GALERIE FOTO

În luna iubirii la Europa FM, ascultătorii noștri au votat cele mai romantice orașe din lume, iar noi am dezvăluit clasamentul acestora chiar de ziua îndrăgostiților!

Locul V – KYOTO

Foto: Sorasak/Unsplash

Kyoto, supranumit și Orașul Florilor de Cireș, se numără printre cele mai votate orașe romantice de către ascultătorii Europa FM.

Unul dintre cele mai celebre orașe din Japonia, Kyoto atrage turiști din toată lumea datorită templelor, monumentelor istorice, festivalurilor organizate aici sau plimbărilor pe sub cireșii înfloriți, în sezonul de primăvară.

Locul IV – ROMA

Foto: Federico di Dio Photography/Unsplash

Aproape de România, la o distanță de aproximativ două ore de zbor, Roma este una dintre cele mai vizitate capitale europene de către turiștii români.

Când vine vorba despre exprimarea dragostei, îndrăgostiții se pot plimba pe străduțele pline de istorie, se pot bucura împreună de un espresso autentic sau pot alege să viziteze faimoasele obictive turistice.

Locul III – NEW YORK

Foto: Luca Bravo/Unsplash

New York este cel mai cunoscut oraș din Statele Unite ale Americii și una dintre cele mai râvnite destinații, pe care ascultătorii Europa FM au clasat-o pe locul trei în topul celor mai romantice orașe din lume.

Îndrăgostiții pot vizita aici Statuia Libertăţii, cunoscutul simbol al libertăţii şi democraţiei, Central Park, aflat în inima oraşului sau Flatiron Building, celebra clădire care seamană cu un fier de călcat.

Locul II – VENEȚIA

Canalele înguste, gondolele, palatele și piațetele încântătoare au făcut ca Veneția, cunoscutul oraș de pe apă, să devină atrăgător pentru îndrăgostiții din toată lumea.

Datorită farmecului său, Veneția a fost alesă drept destinație pentru căsătorie de cupluri celebre, precum George Clooney si Amal Alamuddin.

Locul I – PARIS

Foto: Anthony Delanoix/ Unsplash

Paris, supranumit și “Orașul Iubirii“, este cel mai romantic oraș la care ne putem gândi, dar și unul dintre cele mai cunoscute din lume.

Atmosfera romantică de pe străzile pariziene, arta prezentă aici în toate formele ei, de la tablouri celebre la arhitectura clădirilor, cafenelele cochete, dar și monumentele-simbol ale orașului, precum Turnul Eiffel sau Arcul de Trimf, fac ca acest oraș să rămână destinația preferată a îndrăgostiților.

De aceeași părere sunt și ascultătorii Europa FM, care au votat Parisul drept cel mai romantic oraș din lume.