Confidenţialitate

Top 5 cele mai romantice cereri în căsătorie ale celebrităţilor – FOTO

 

Recent, cântăreţul Ed Sheeran şi-a ajutat un bun prieten, pe Jake Roche, să pună la cale cererea în casătorie pe care Jake urma să i-o facă iubitei sale.

Fostul membru al trupei britanice Rixton i-a făcut propunerea logodnicei sale, cântăreaţa trupei Little Mix, Jesy Nelson, duminică, pe Manchester Arena, în timp ce Ed Sheeran cânta pe fundal melodia lor preferată. Ed Sheeran are o lungă istorie cu cererile în căsătorie, fanii săi considerând că să te logodeşti în timpul unui concert de-al său este cel mai romantic lucru.

Pentru gestul pe care Ed Sheeran l-a făcut pentru prietenul lui, cântăreţul a primit un meniu de la o cunoscută firmă de fast-food, însă pe noi iniţiativa sa ne-a inspirat să facem un top al unora dintre cele mai romantice cereri în căsătorie din rândul celebrităţilor.

  1. Prima pe lista cererilor în căsătorie este cea pe care Seal i-a făcut-o modelului Heidi Klum: “Am cerut-o în căsătorie pe data de 23 decembrie, la peste 4 mii de metri înălţime, în Whistler, Columbia Britanică. S-a întâmplat pe un teren nedescoperit de pe un gheţar, într-o peşteră cu zăpadă naturală. Igloo-ul a fost construit pe moment pentru ocazia aceasta.”

Seal Heidi Klum s_bukley shutterstock

Foto: s_bukley/ Shutterstock

  1. A doua dintre cele mai romantice propuneri în căsătorie este cea a cântăreaţei Pink. Motociclistul Carey Hart fost cel cerut de data aceasta, chiar în timpul unei curse, când a observat-o pe artistă ţinând în mâna o pancartă pe care scria “Vrei să te căsătoreşti cu mine?”. Carey Hart a continuat cursa, dar s-a oprit când a văzut că Pink a schimbat cuvintele în “Vorbesc serios!”.

Pink Carey Hart Tinseltown shutterstock

Foto: Tinseltown/ Shutterstock

  1. Una dintre cele mai frumoase cereri a fost şi cea a actorului Neil Patrick Harris şi a partenerului său, David Burtka. Logodna lor a fost făcută publică pentru întâia oară în 2011, după ce legea căsătoriei între persoanele de acelaşi sex a fost aprobată, la 5 ani după ce propunerea se întamplase cu adevărat. Cei doi şi-au propus unul altuia în 2006: “Eram pe drum către un eveniment, iar David a vrut să oprim fără să îmi dea un motiv pe care să îl înţeleg. Credeam că vrea să cumpere ceva de băut, dar apoi s-a aşezat într-un genunchi, mi-a făcut propunerea, iar eu eram atât de speriat că am zis “da” fără să mă gandesc. Am luat-o inelul, pe care îl iubeam, dar un an mai târziu, de Valentine’s Day, l-am cerut şi eu în căsătorie în Santa Monica.”

Neil Patrick Harris lev radin shutterstock

Foto: lev radin/ Shutterstock

  1. Cântăreaţa Mariah Carey a primit propunerea în căsătorie de două ori. Prima data s-a întâmplat pe acoperişul apartamentului ei din Manhattan, când a primit un inel care avea pe fundal clădirea Empire State, iar la numai câteva zile, acum fostul său soţ, Nick Cannon, a întrebat-o din nou daca vrea să îi fie soţie, în timpul unei curse cu elicopterul facute în jurul aceleaşi clădiri.

Mariah carey Nick Cannon Everett Collection shutterstock

FOTO: Everett Collection/ Shutterstock

  1. Will Smith se numără şi el printre cei mai creativi. Actorul a cerut-o de soţie pe Jada Pinkett-Smith înainte ca cei doi să adoarmă. “Evenimentul a fost unul complet neplănuit, fără să am nici măcar inelul. Nu a fost o propunere clasică.”, a declarat Will Smith.

Will Smith Jada Pinkett Smith Jaguar PS shutterstock

FOTO: Jaguar PS/ Shutterstock