Tom Jones concertează în 2019 la Cluj-Napoca

Cluj-Napoca este orașul concertelor mari în 2019. Vineri a fost confirmat un nou artist internațional: Tom Jones concertează în 2019 la Cluj-Napoca.

Artistul britanic vine în România pentru a concerta la Cluj pe 26 iunie, la Sala Polivalentă BT Arena. Printre piesele care vor putea fi ascultate în vara anului viitor în concert se vor afla și ”It`s Not Unusual”, ”Kiss”, ”Delilah”, ”I`ll never fall In Love Again” și ”If I Only Knew”.

Pe lângă aceste cântece, Tom Jones va interpreta noi piese de pe cele mai recente albume: ”Long Lost Suitcase”, ”Spirit In The Room” și ”Praise & Blame”.

Biletele s-au pus în vâzare pe iabilet.ro și în rețeaua iabilet.ro/retea. Biletele au costuri între 145 lei și 475 de lei, cele din zona teren VIP.

Printre artiștii care au confirmat concerte în 2019 în Cluj Napoca se mai numără Lenny Kravitz, Sarah Brightman și Andre Rieu. Acesta din urmă a fost atât de bine primit de public, încât a revenit cu mai multe concerte anunțate în Cluj Napoca pentru 2019. În numai 3 zile, 15.000 de spectatori entuziasmați au optat pentru concertele maestrului André Rieu de la Cluj, astfel încât acesta a anunțat și un al treilea spectacol.