Confidenţialitate

Tokenul SPONGE a încheiat perioada de staking – jetonul Sponge V2 a fost lansat cu succes (P)

Pe 5 februarie la ora 23:00 a avut loc mult așteptata tranziție a tokenului SPONGE V1 la V2, pentru a facilita noul său ecosistem de jocuri. Noual meme monedă atinge un rezultat triumfător după lansarea pe Polygon înregistrând o creștere de 56% pe măsură ce cumpărătorii stakează pentru un randament de 7000%.

Această migrație de la Ethereum la Polygon marchează sfârșitul primei iterații a jetonului. Decizia a fost accelerată în urma exploatării unei vulnerabilități în contractul inteligent original al SPONGE – ceea ce a necesitat o trecere accelerată la V2 datorită unei deblocări a lichidității care a fost remarcat pe 6 februarie.

Sponge V1 a fost eliminat și retras anunțând sosirea jetonului V2 pentru a-i lua locul. Analiza deciziei de a migra către un nou jeton a fost calificată de analiștii crypto drept “bullish”, datorită beneficiilor tehnice, potențialului de creștere a monedei și dezvoltării ei pe termen lung. Tranziția are ca scop migrarea comunității către un mediu blockchain mai sigur și mai eficient pentru jocul play-to-earn.

Mutarea monedei meme în rețeaua Polygon

Trecând la rețeaua Polygon, SPONGE V2 oferă nu doar tranzacții mai puțin costisitoare și rapide, dar și limitează impactul hack-ului din contractul inteligent ERC-20. Asta ar însemna separarea completă de către contractul V1 al hack-ului ce permite un control mai mare din partea echipei Sponge și o implementarea mai ușoară a măsurilor de securitate.

Avantajele tranziției către un model bazat pe Polygon sunt mai mult de atât, schimbarea la stratul 2 având potențialul de a consolida planul proiectului în furnizarea unui joc descentralizat de tip play-to-earn. Pe lângă asta Polygon poate gestiona un număr mai mare de jucători și permite efectuarea tranzacțiilor mai rapid. De fapt, chiar și taxele de tranzacție sunt mai mici. În timp ce o tranzacție MATIC costă între 0,1 și 0,5 MATIC (aproximativ 0,077 $ până la 0,30 $), o tranzacție Ethereum costă în general în jur de 2,50 $ – evidențiind economiile uriașe oferite de migrație.

Mai mult de atât deținătorii pot obține mai multe beneficii din $SPONGE-ul lor prin stake-ul pe Polygon pentru randamente de peste 7.000%. În timp ce cei care au stocat pe Ethereum au primit totuși un profit de 200% ,blocându-și numerarul. Până în prezent, comunitatea a stocat colectiv aproape 8 milioane de jetoni.

Pentru cei nu au reușit să își mizeze jetonoane, schimburile către V2 sunt încă disponibile, dar la un raport de schimb normalizat de 1:1 – fără un randament suplimentar al jetonului din mecanismul de staking. Noul mecanism de staking câștigă o tracțiune majoră datorită randamentului uimitor de 211% APY – care oferă o oportunitate care sfidează piața.

O sumă semnificativă de 8 miliarde jetoni SPONGE sunt deja pregătiți să treacă la V2 în timp ce comunitatea SPONGE se alătură mișcării (evaluată la 6,2  milioane de dolari SUA).

Cumpără Sponge V2

Sponge V2 este în plină ascensiune

În mijlocul succesului incipient al tranziției către versiunea SPONGE V2, încrederea în proiect a crescut, ceea ce a condus la o creștere a valorii simbolice în ultima săptămână. La momentul actual, SPONGE V2 se tranzacționează la prețul de 0.000932 $. Aceasta înseamnă un ROI fabulos de 3628% pentru cei care au investit la prețul său inițial de lansare de 0,000025 $ în luna decembrie.

Performanța impresionantă a tokenului SPONGE a fost alimentată în principal de anticiparea unui al doilea bull-run în acest an după tranziție. Traderii se așteaptă ca SPONGE V2 să explodeze și să realizeze un salt incredibil către o capitalizare de piață de 100 de milioane de dolari, realizată de jetonul original în primăvara anului 2023.

Fanii SPONGE speră cu nerăbdare ca moneda lor meme preferată să depășească maximul istoric de 0,0012 $ stabilit pe 8 ianuarie. Investitorii crypto majori pariază deja pe o creștere a prețului pentru SPONGEV2,  fiind considerat drept “următorul meme coin de 100x”. Cu noul său model de staking, beneficiile oferite de rețeaua Polygon și revoluționarea unui joc video, Sponge și-a rezervat toate șansele de câștig.

Dacă Sponge V2 va reuși să beneficieze din urma acestui val de hype și să progreseze solid (conform Roadmap-ului său ambițios), care include obiectivul de a ajunge la o capitalizare de piață de 100 de milioane de dolari, atunci perspectivele sale ar atinge cu siguranță scopul propus.

Cumpără Sponge V2