Toboşarul AC/DC, Paul Rudd, a fost arestat din nou

Phil Rudd, toboşarul AC/DC, a fost arestat din nou în Noua Zeelandă la câteva zile după ce a fost trimis în detenţie la domiciliu pentru că a amenințat un fost angajat. Deşi artistul a fost ridicat de poliţiştii neo-zeelandezi din locuinţa sa din North Island sâmbătă seara, autorităţile au refuzat să comenteze motivul arestului.

Craig Tuck, avocatul bateristului, a confirmat că Phil Rudd a fost arestat, însă şi acesta a refuzat să spună motivul arestării. Totodată, Tuck a mai spus că a petrecut o oră cu Phil Rudd într-o secţie de poliţie locală, unde bateristul era reţinut până la apariţia în faţa judecătorilor pentru stabilirea cauţinii.

Phil Rudd a fost condamnat la 8 luni de arest la domiciliu în săptămâna după ce a pledat vinovat pentru că a ameninţat un fost angajat al restaurantului său şi pentru posesie de marjuana şi metamfetamină.

Viitorul lui Phil Rudd în trupa AC/DC este incert, la fel cum a fost şi până acum; timp de 40 de ani, bateristul a plecat şi a revenit în trupă. Momentan, locul său în AC/DC în timpul turneului Rock or Bust este luat de percuţionistul galez Christ Slade.