Confidenţialitate

Toate școlile din București și județele Ilfov, Giurgiu și Harghita vor fi redeschise mâine

O nouă informare de la Ministerul Educației, în privința școlilor care vor fi redeschise mâine.   În București și județele Ilfov, Giurgiu și Harghita vor fi reluate integral cursurile în grădinițe, școli și licee.

Situația s-a schimbat în unele zone. De exemplu, la Giurgiu, ministerul a anunțat inițial că mâine nu vor merge la școală elevii din comunele Gogoşari, Putineiu şi Schitu. Unitățile vor fi până la urmă deschise.

În Ialomița rămân închise școlile de la țară, iar cele de la orașe vor fi redeschise în totalitate.

În Dâmbovița vor fi reluate cursurile în aproape toate unitățile de învățământ. Excepție fac școlile din localităţile Pucioasa, Vulcana-Pandele, Doiceşti şi Brăneşti. În Olt nu vor învăța mâine elevii din șase unități, iar la Vaslui cursurile vor fi reluate în toate școlile de la orașe și parțial în cele de la țară.

Și în Vrancea rămân închise mâine 6 școli. În județele Brăila și Galați, sunt anulate cursurile din mediul rural. În județul Tulcea vor fi închise toate școlile.

Datele s-ar putea schimba în această seară, a precizat Ministerul Educației, iar o decizie finală va fi anunțată după ora 18.00.