Confidenţialitate

TIPS & TRICKS DE MARATON: Încălzirea înainte de maraton

De atenția pe care o acorzi încălzirii, poate să depindă reușita la un maraton. Începe cu o plimbare în pas vioi pentru a pune sângele în mișcare. Grăbește apoi ritmul, până când ajungi la o formă moderată de jogging.

La rândul lor, exercițiile de stretching îmbunătățesc flexibilitatea și reduc semnificativ riscul de accidentare, motiv pentru care ar fi bine să le dedici măcar 5 – 10 minute înainte de alergare.

Ține minte! Dacă vrei să alergi mai mult și mai bine, nu sări peste etapă de încălzire. Nu doar că vei evita o întindere sau o accidentare, dar vei rezista mai mult efortului fizic.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O zeroluţie e un obicei bun setat la început de an, care merge de minune cu Heineken 0.0. Cum ar fi să alergi la marathon. Dacă te pregăteșți sau știi pe cineva care se pregătește pentru Bucharest MARATHON, înseamnă că ți-ai ales cea mai îndrăzneață zeroluţie sau că ai prieteni curajoși.

Heineken 0.0 sprijină îndeplinirea zeroluţiilor și vă invită să vă bucurați împreună de reușită la Bucharest MARATHON, în zilele de 12 și 13 octombrie.

Ce surprize te așteaptă:

BERE RECE LA FINISH LINE pentru că ți-ai îndeplinit zeroluţia sau pentru că ai venit să-ți susții prietenul/prietenă.

PHOTO CORNER unde, dacă nu eșți încă alergător, poți să-ți setezi prima zeroluţie pe anul viitor: Bucharest Marathon 2020.

SOCIAL 1 PUB HEINEKEN 0.0 – vino cu medalia după încheierea maratonului și noi ne asigurăm că tu și prietenii tăi puteți sărbători recordul alături de Heineken®.

Let’s #RunInBucharest alături de Heineken 0.0. Acum e posibil.