Confidenţialitate

Câștigă cu Heineken 0.0 la Europa FM

Europa FM și Heineken 00 te pregătesc în fiecare dimineață, în Deșteptarea, pentru Bucharest Marathon, care va avea loc pe 12 și pe 13 octombrie și care poate fi una dintre reușitele tale de anul acesta!

Tot ce ai de făcut este să fii atent la întrebarea de concurs, să suni la 0372.069.599 și să răspunzi corect. Câștigi un tricou Heineken 00 și o brățară fitness, pentru că, da, acum poți să ai același gust demn de Heineken cu zero alcool și să alergi la maraton!

Participarea la maraton înseamnă pregătire și antrenament: te culci devreme, te trezești devreme, și e dificil, dacă nu chiar imposibil să te mai vezi cu prietenii la o bere. Dar Heineken 00, pentru că știe că prietenia voastră este prețioasă, are soluția! Intră acum pe europafm.ro/Heineken00 și află care sunt parcurile unde te poți întâlni cu bicicletele Heineken 00. Puteți să va dați întâlnire la un Heineken 00 înainte sau după antrenament, în parcuri sau chiar pe pista de alergare, și să sărbătoriți cea mai curajoasă zeroluție: Maratonul București!

Regulamentul concursului

Advertisement