Confidenţialitate

TIPS & TRICKS DE MARATON: Hidratarea (P)

Hidratarea adecvată este foarte importantă pentru un alergător de cursă lungă. Înaintea și în timpul cursei de anduranță, evită să bei apă în exces.

Te sfătuim, în schimb, să încetinești pe traseu, la punctele de hidratare.

Nu îți recomandăm să alergi ultima parte din traseu fără a bea apă, întrucât riscul de deshidratare crește. Rezervele energetice ale organismului sunt limitate!

Atunci când faci efort intens, pierzi electroliți.

În ziua cursei, ia cu tine un bidon care se atașează la centură și pe care te poți baza pe tot traseul.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O zeroluţie e un obicei bun setat la început de an, care merge de minune cu Heineken 0.0. Cum ar fi să alergi la marathon. Dacă te pregătești sau știi pe cineva care se pregătește pentru Bucharest MARATHON, înseamnă că ți-ai ales cea mai îndrăzneață zeroluţie sau că ai prieteni curajoși.

Heineken 0.0 sprijină îndeplinirea zerolutiilor și vă invită să vă bucurați împreună de reușită la Bucharest MARATHON, în zilele de 12 și 13 octombrie.

Ce surprize te așteaptă:

BERE RECE LA FINISH LINE pentru că ți-ai îndeplinit zeroluţia sau pentru că ai venit să-ți susții prietenul/prietena.

PHOTO CORNER unde, dacă nu ești încă alergător, poți să-ți setezi prima zeroluţie pe anul viitor: Bucharest Marathon 2020.

SOCIAL 1 PUB HEINEKEN 0.0 – vino cu medalia după încheierea maratonului și noi ne asigurăm că tu și prietenii tăi puteți sărbători recordul alături de Heineken®.

Let’s #RunInBucharest alături de Heineken 0.0. Acum e posibil.