Confidenţialitate

TIPS & TRICKS DE MARATON: Fii organizat

Cu cât eșți mai organizat, cu atât rezultatele vor fi pe măsura efortului depus. Înaintea unui maraton, poți ține un jurnal al antrenamentelor, în care să scrii numărul de kilometri pe care i-ai alergat, timpul cronometrat, dar și cum te-ai simțit în acea zi.

Sunt și aplicații mobile care te pot ajută să faci acest lucru. Ascultă-ți mereu corpul! Dacă eșți obosit, odihnește-te! Întotdeauna să alternezi o zi grea cu una ușoară sau una de pauză. O zi pe săptămână trebuie dedicată complet odihnei și recuperării.

Evită supraantrenamentele! Crește, în fiecare săptămână, distanța pe care alergi. Astfel vei reduce riscul de accidentări sau epuizare în ziua maratonului.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O zeroluţie e un obicei bun setat la început de an, care merge de minune cu Heineken 0.0. Cum ar fi să alergi la marathon. Dacă te pregăteșți sau știi pe cineva care se pregătește pentru Bucharest MARATHON, înseamnă că ți-ai ales cea mai îndrăzneață zeroluţie sau că ai prieteni curajoși.

Heineken 0.0 sprijină îndeplinirea zeroluţiilor și va invită să va bucurați împreună de reușită la Bucharest MARATHON, în zilele de 12 și 13 octombrie.

Ce surprize te așteaptă:

BERE RECE LA FINISH LINE pentru că ți-ai îndeplinit zeroluţia sau pentru că ai venit să-ți susții prietenul/prietenă.

PHOTO CORNER unde, dacă nu ești încă alergător, poți să-ți setezi prima zeroluţie pe anul viitor: Bucharest Marathon 2020.

SOCIAL 1 PUB HEINEKEN 0.0 – vino cu medalia după încheierea maratonului și noi ne asigurăm că tu și prietenii tăi puteți sărbători recordul alături de Heineken®.

Let’s #RunInBucharest alături de Heineken 0.0. Acum e posibil.