Confidenţialitate

TIPS & TRICKS DE MARATON: Alimentaţia (P)

În săptămâna de dinaintea unui maraton, poți avea cel puțin o masă pe care să includă paste sau orez (carbo-loading).

Nu sări peste mese și nu încerca mâncăruri noi. Înainte de cursă, nu este momentul pentru experimente culinare.

Micul dejun din dimineaţa maratonului nu trebuie să fie unul greu, însă trebuie să îţi asigure o doză suficientă de energie.

Alege, spre exemplu, iaurt cu cereale integrale, o banană sau pâine prăjită cu mozzarella. O tabletă masticabilă de magneziu te va ajută să eviţi crampele musculare.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

O zeroluţie e un obicei bun setat la început de an, care merge de minune cu Heineken 0.0. Cum ar fi să alergi la marathon. Dacă te pregăteșți sau știi pe cineva care se pregătește pentru Bucharest MARATHON, înseamnă că ți-ai ales cea mai îndrăzneață zeroluţie sau că ai prieteni curajoși.

Heineken 0.0 sprijină îndeplinirea zeroluţiilor și va invită să vă bucurați împreună de reușită la Bucharest MARATHON, în zilele de 12 și 13 octombrie.

Ce surprize te așteaptă:

BERE RECE LA FINISH LINE pentru că ți-ai îndeplinit zeroluţia sau pentru că ai venit să-ți susții prietenul/prietenă.

PHOTO CORNER unde, dacă nu ești încă alergător, poți să-ți setezi prima zeroluţie pe anul viitor: Bucharest Marathon 2020.

SOCIAL 1 PUB HEINEKEN 0.0 – vino cu medalia după încheierea maratonului și noi ne asigurăm că tu și prietenii tăi puteți sărbători recordul alături de Heineken®.

Let’s #RunInBucharest alături de Heineken 0.0. Acum e posibil.