Confidenţialitate

Tinerii care își mărturisesc iubirea pe ziduri riscă amenzi de până la 500 de lei

Amenzi de până la 500 de lei! Este ceea riscă tot mai mulți tineri care își mărturisesc iubirea pe ziduri.

Vara aceasta, pe malul mării, îndrăgostiții și-au scris declarațiile pe stabilopozi, pe nisip sau pe pereții unor clădiri. Mesajele lor au ajuns pe Facebook, dar și în mapele polițiștilor.

Totuși, autorii rămân, de cele mai multe ori, anonimi.

 

Tinerii îndrăgostiți nu-și scriu mesajele doar pe nisipul de la mare. Declarații de dragoste au apărut și pe zidurile clădirilor din Mamaia, Constanța sau Mangalia. Unii s-au aventurat și pe stabilopozi. De exemplu, pe stabilopozii din zona Cazinoului din Constanța, un îndrăgostit s-a răcorit scriind: ”Doar iubește-mă! N-o să fie greu!”. Pe un zid din Portul Tomis, o altă persoană a scrijelit următorul text: “Aș putea să scriu poeme cu buzele pe gâtul tău”. În același loc, în anii trecuți se putea citi: “Mă gândesc la tine, în multe feluri, foarte des”.

Pe temelia unei clădiri din Constanța apare îndemnul: “Hai să ne petrecem timpu’, dacă tot îl pierdem”. Nici zidurile din Mangalia nu au scăpat. Pe faleză, un îndrăgostit a scris: ”Nu contează distanța, mă bucur că ești”.

Nu la fel de mult se bucură polițiștii când descoperă zidurile mîzgălite. Însă, de cele mai multe ori, autorii rămân anonimi. Purtătorul de cuvânt al Poliției Constanța, Carmen Șerbănescu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

 

Mult mai îngăduitori decât polițiștii sunt trecătorii. Cei care observă mesajele de dragoste scrise pe pereți, le fotografiază și le postează pe ”peretele” Facebook-ului.