Timișoara: Sute de oameni protestează în marș față de legile justiției

La Timișoara, sute de protestatari sunt în stradă în această seară (marțui seara ) pentru a manifesta impotriva modificărilor legilor justiței. Oamenii au ajuns în complexul studentesc pentru a-i atrage pe studenti la proteste.

Adunaţi la ora 19,30 în Piaţa Victoriei, cei circa 200 de protestatari au pornit în marş spre Palatul Justiţiei, iar apoi, spre Complexul Studenţesc. Numărul celor care s-au alăturat protestului a crescut pe parcurs, astfel că la Podul Michelangelo, în drum spre Complexul Studenţesc, coloana a depăşit o mie de participanţi.

”Nu cedăm, rezistăm”, ”Parlament penal, marş la tribunal”, ”Dragnea nu uita, aşteptăm şi cartea ta”, ”Vrem justiţie, nu corupţie”, ”Lege pentru toţi, nu doar pentru hoţi’, ”În democraţie hoţii stau la puşcărie” sunt câteva dintre lozincile strigate de manifestanţi.

Și la București sunt proteste în fața Parlamentului, în această seară, în timp ce parlamentarii încă dezbat in comisia Iordache amendamentele la codurile penal și de procedură penală.

 

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS