Timişoara: Femeie reţinută după ce a îmbrâncit un poliţist

O femeie în vârstă de 41 de ani din Timişoara a fost reţinută pentru ultraj după ce a îmbrâncit un poliţist şi l-a ajutat pe un bărbat prins de poliţişti să scape.

Potrivit poliţiştilor, femeia a fost reţinută pentru 24 de ore, ea fiind implicată în scandalul de joi seară, când un bărbat, care era suspectat de mai multe furturi, a reușit să fugă cu ajutorul acesteia.

Individul care a reuşit să scape, având cătuşele la mâini, nu a fost găsit, iar poliţiştii încă îl caută.

Potrivit reprezentanţilor Poliţiei Judeţene Timiş, poliţiştii Secţiei 1 Timişoara au încercat să oprească în trafic un autoturism, în interiorul căruia se afla un bărbat pe numele căruia era emis un mandat de aducere.

Şoferul nu a oprit la semnalele agenţilor, iar poliştii l-au urmărit.

„La un moment dat, şoferul a pierdut controlul volanului și maşina a acroșat în trei autoturisme parcate. În momentul încătuşării bărbatului pe numele căruia era emis mandatul de aducere, alte persoane au intervenit pentru a-l ajuta, reuşind să-i asigure scăparea, iar un poliţist a fost lovit”, spun poliţiştii.

Potivit acestora, suspecţii s-ar fi ascuns într-un imobil în care poliţiştii au găsit un pistol cu gloanţe de cauciuc, însă fugarii nu au fost prinşi.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS