Timișoara: Andra Gogan cântă la Târgul de Crăciun

De Sfântul Nicolae, la Târgul de Crăciun de la Timișoara, va cânta Andra Gogan, începând cu ora 20.00. Tot vineri, de la ora 17.00, va avea loc Piti Show – emisiune interactivă cu și pentru copii.

De la ora 18.00, pe scena târgului vor urca membrii Școlii de Arte din Caransebeș, apoi cei ai Școlii „Denisse”. Tot pe scena târgului vor urca grupurile „Timișoara cântă!” și SuddenFeel.

Târgul de Crăciun din Timișoara si-a deschis portile pe 1 decembrie. Anul acesta, Piața Libertății găzduiește patinoarul, având o suprafață mult mai mare decât în 2018 (1000 mp), dar și „Căsuța lui Moș Crăciun” cu ateliere pentru copii, căsuțele meșterilor populari, carusel, mașinuțe și diverse jocuri pentru copii.

În plus, în weekend, între orele 14.00 – 17.00, pe întreaga durata a târgului, Direcția de Mediu a Primăriei Timișoara va asigura plimbări gratuite cu trenulețul, pentru copii, în Piața Libertății și Piața Victoriei. Patinoarul va respecta orarul de funcționare al Târgului de Crăciun(10.00- 22.00) și va asigura accesul pe durata unei zile întregi pe baza unui bilet de intrare.

Cât privește zona comercială, în Piața Victoriei și în parcarea Modex sunt amenajate nu mai puțin de 100 de căsuțe în care sunt comercializa produse gastronomice tradiționale, decorațiuni specifice Crăciunului, obiecte personalizate. Dacă zona produselor gastronomice din Piața Huniade va fi accesibilă până în 5 ianuarie, în Piața Victoriei căsuțele vor rămâne deschise până în 12 ianuarie 2020.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS