Timiş: Un om a murit și mai mulți au fost răniți, în urma unei bătăi cu bâte, cuţite, răngi și topoare

Un bărbat din localitatea timişeană Lenauheim a murit și mai mulți au ajuns la spital, în noaptea de sâmbătă spre duminică, în urma unei bătăi în plină stradă cu cuțite, bâte, topoare şi răngi, la care au luat parte aproximativ 15 persoane.

Conflictul a început sâmbătă, în jurul orei 17.00, când pe una din străzile din Lenauheim un bărbat ambala motorul mașinii sale. Un alt bărbat care locuia pe acea stradă a ieșit la poartă și i-a spus acestuia să înceteze deoarece îi deranjează familia și vecinii. Cei doi au inceput sa se certe, s-au lovit cu pumnii, insa conflictul a fost oprit de politistii ajunși la fața locului și care i-a amendat pe ambii bărbați pentru tulburarea liniștii publice.

Peste aproape cinci ore, șoferul care își ambalase motorul mașinii s-a întors pe aceeași stradă pentru a se răzbuna. A venit insotit de mai mulți bărbaţi, cu toții coborând din patru mașini. Au mers la poarta bărbatului care ceruse liniște, iar acestuia din urmă i-au sărit în ajutor rudele. Incidentul s-a transformat astfel într-o bătaie generală cu bâte, cuțite, topoare și răngi. In conflict a fost implicat si un petrecaret, un barbat care lua parte, in calitate de socru mic, la o nunta in localitate.

Fratele șoferului care îşi ambalase maşina şi care venise să se răzbune s-a repezit la bărbatul în vârstă de 36 de ani, care îi ceruse să facă linişte. L-a lovit cu un par, iar în urma loviturii puternice acesta a cazut la pământ.

Vecinii au sunat la 112, iar la fața locului au intervenit jandarmii și echipele de la Serviciul de Acțiuni Speciale care au oprit scandalul.
Bărbatul de 36 de ani, aflat în comă profundă, a murit în drum spre spital. El era căsătorit şi avea trei copii, cel mai mic în vârstă de un an.
In total, aproximativ 15 persoane au fost implicate în acest conflict, iar polițiștii urmează să îi identifice.

Șase persoane au fost conduse la audieri la sediul Poliției Lenauheim, iar fratele şoferului venit să se răzbune, acuzat de uciderea bărbatului de 36 de ani, a fost reținut pentru 24 de ore, el fiind cercetat pentru omor.

Corespondentul Europa FM, Dan Turcu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS