TIMIȘ: Stadion inaugurat cu sute de persoane | VIDEO

Stadionul din comuna timișeană Liebling a fost inaugurat în prezența a câtorva sute de persoane printre care și zeci de politicieni liberali. Printre ei și primarul Timișoarei Nicolae Robu care a ținut să își demonstreze abilitățile de fotbalist, chiar dacă purta costum, trăgând la poarta apărată de un sportiv profesionist, dar și deputatul de Timiș, Marilen Pirtea.

Reabilitarea stadionului din Liebling, pe care joacă echipa de liga a 5-a Atletico Liebling a costat 200.000 de euro. Investiția a fost inaugurată cu un spectacol din care nu a lipsit un elicopter, șuturi de la 11 metri date de politicieni și un meci amical între două echipe de Old Boys.

Peste 200 de oameni au asistat la aterizarea unui elicopter privat la mijlocul terenului din care au coborât doi copii care au adus și două mingi de fotbal. Au urmat speech-urile politicinilor după care primarul fotbalist al Timișoarei, Nicolae Robu a ținut să execute un 11 metri în poarta apărată de antrenorul cu portarii al echipei FC Ripensia.

Edilul șef, îmbrăcat la patru ace, cu costum, cravată și pantofi de stradă a reușit să îl învingă pe sportivul profesionist. De altfel primarul Timișoarei s-a și lăudat pe contul personal de pe o rețea de socializare cu lovitura pe care spune el a executat-o perfect în dreapta portarului, la rădăcina barei.

Cei care au asistat la spectacolul de pe stadionul communal au uitat să respecte distanțarea socială așa cum o cer autoritățile centrale. Primarul comunei timișene nu a vrut să comenteze cele întâmplate pe stadionul inaugurat în prezenta colegilor de partid. Noua bază sportivă beneficază de două minitribune care numără 154 de scaune în culorile tricolorului dar și o instalație de nocturnă.

Corespondentul Europa FM, Dan Turcu:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS