Thibaut Courtois vrea să vină la Real Madrid

Real Madrid ar putea aduce în această vară doi fotbaliști de la Chelsea.

Pe lângă Eden Hazard, care și-a dat deja acceptul verbal pentru a se transfera la campioana Europei, spaniolii au șanse mari să îl cumpere și pe colegul acestuia din naționala Belgiei – portarul Thibaut Courtois.

Goalkeeper-ul de 26 de ani, desemnat cel mai bun pe postul său la Cupa Mondială, i-a anunțat pe londonezi că vrea să plece și preferă campionatul iberic, fiindcă familia lui locuiește la Madrid din perioada în care a fost legitimat la Atletico, până în 2014.

Presa belgiană susține că prețul lui Courtois ar fi de doar 35 de milioane de euro, iar Real i-a făcut o ofertă greu de refuzat: contract pe 5 sezoane, cu un salariu anual de 11 milioane de euro, cel mai mare în istorie pentru un portar.

Amintim, madrilenii au vrut să îl aducă încă din 2016 pe David De Gea, care a rămas în cele din urmă la Manchester United.

Real Madrid ar urmă să încaseze 112 milioane de euro, pentru transferul lui Cristiano Ronaldo la Juventus Torino, sumă pe care președintele clubului, Florentino Perez vrea să o investească în alți fotbaliști de mare valoare.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS