”The Simpsons” a prezis că Donald Trump va fi preşedinte al SUA – VIDEO

Alegerea lui Donald Trump preşedinte al Statelor Unite ale Americii a fost prezisă de serialul de televiziune ”The Simpsons” în urmă cu 16 ani, în episodul ”Bart to the Future” din cel de-al 11-lea sezon al show-ului, potrivit deadline.com.

În acel episod, personajul Bart Simpson are o viziune despre un viitor în care, peste 30 de ani, sora lui, Lisa, este aleasă preşedinte, preluând conducerea SUA după un mandat dezastruos al predecesorului ei, Donald Trump.

”The Simpsons” prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. ”The Simpsons” ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri.

Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum ”South Park”.

Adorat de critici şi simpatizat de public, serialul ”The Simpsons” a câştigat de-a lungul anilor un număr impresionant de trofee, inclusiv 31 Primetime Emmy şi 30 premii Annie, a fost desemnat cel mai bun serial TV din secolul al XX-lea de jurnaliştii de la revista Time  şi a primit o stea pe Walk of Fame în anul 2000.

Sursă: News.ro

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS