Confidenţialitate

The Rolling Stones, sub alertă de securitate, după ce un angajat al formaţiei a fost împuşcat

Membrii trupei britanice, The Rolling Stones, Mick Jagger, Keith Richards, Ronnie Wood şi Charlie Watts s-au aflat sub alertă de securitate pentru 24 de ore, după ce unul dintre muncitorii angajaţi pentru un spectacol al formaţiei susţinut în Argentina, a fost împuşcat mortal, potrivit contactmusic.com.

Artiştii au fost escortaţi în Buenos Aires cu ajutorul paznicilor înarmaţi, după ce Pedro Luis Tabares, unul dintre angajaţii formaţiei, în vârstă de 54 de ani, a fost ucis în urma unei tentative de jaf după un spectacol al trupei, susţinut pe 11 februarie, pe stadionul La Plata, informează cotidianul britanic Daily Mirror.

Pedro Luis Tabares a fost împuşcat mortal într-o ambuscadă organizată de un grup delincvent care încerca să fure sumele încasate pe băuturile vândute la stadion. Un columbian în vârstă de 31 de ani, cunoscut drept John Alexander Bobadilla Vega, a fost arestat ulterior.

Rockerii, care au spectacole în America de Sud în cadrul turnerului “The Rolling Stones”, nu îşi asumă riscuri în privinţa securităţii şi călătoresc în maşini separate cu paznici înarmaţi, care împrejmuiesc hotelurile la care se cazează.

Formaţia a susţinut show-ul final de pe stadionul La Plata, pe 13 februarie, înainte de a călători spre Brazilia, Uruguay, Peru şi Colombia.

Persoanele înstărite reprezintă întotdeauna posibile ţinte, dar membrii formaţiei The Rolling Stones “sunt bine păziţi tot timpul de către cei mai buni experţi în securitate de pe planetă”, a declarat o sursă pentru Daily Mirror.

Rockerii nu au făcut declaraţii cu privire la decesul respectivului bărbat, dar le-au mulţumit fanilor lor din Argentina pe contul de Twitter, după ultimul spectacol din această ţară. Alături de o imagine cu lista de cântece, membrii The Rolling Stones au scris: “Muchas gracias Argentina! #StonesArgentina”.