Confidenţialitate

The Motans visează la o colaborare cu Metallica – VIDEO

Maratonul Europa FM Live pe Plajă 2019 continuă în cel mai mare club din România, Clubul de Seară.

Am început săptamâna împreună cu Denis de la The Motans, alături de care am rememorat trăirile de la precedenta ediție a Europa FM Live pe Plajă, dar am făcut și planul pentru concertul din acest an.

După colaborările de succes cu Irina Rimes și Delia, Denis a declarat că în perioada imediat următoare, The Motans va lansa câteva piese cu mesaj puternic:

”Până în 2020 nu o să mai fie piese de dragoste. Până atunci simt nevoia să dau alt gen de mesaje care sunt despre viață, despre a fi om și am simțit că acum vreau să fac asta”, a spus cântărețul.

Și pentru că până acum toate colaborările pe care The Motans le-a avut cu artiști din România au devenit hituri, Denis a mărturisit și cu ce artisti celebri din Occident visează să scrie o piesă: “Îmi place foarte mult Metallica, mi se pare cea mai tare trupa care a existat vreodată pe planetă și regret foarte mult că nu am prins bilete la concertul lor din România. (…) Ed Sheeran mi se pare genial. Am învățat foarte multe de la el înainte să fie The Motans, are o școală aparte. Și, de ce nu, Major Lazer mi se pare foarte cool”, a spus Denis Roabeș, în direct la Europa FM.

The Motans
concertează la Europa FM Live pe Plajă 2019, în cea de-a doua seară, vineri, pe 9 august.