The Mono Jacks cântă live în Orele de Pop-Rock alături de Ștefan Leonte

The Mono Jacks cântă live în garajul Europa FM, joi, de la ora 21:00.  Artiștii vor fi invitații lui Ștefan Leonte la  Pop-Rock și vin cu un disc în premieră: ”Gloria”

Întregul concert va putea fi urmărit atât pe frecvențele Radio Europa FM, cât și pe pagina noastră de Facebook.

„Gloria” este primul single de pe noul album de studio al trupei The Mono Jacks. Noul cântec dă și numele albumului care se va lansa printr-un concert la București sâmbătă, 8 februarie 2020, la Arenele Romane din București.

„Una dintre primele piese la care am lucrat este Gloria, care de altfel dă și numele albumului. Gloria este un nume de femeie și îmi imaginez că este o femeie teribil de frumoasă. Gloria poate să te înșele, însă. Gloria poate sa te facă să faci tâmpenii și cu toate astea o dorim cu toții. Gloria poate să te facă să înfăptuiești lucruri mărețe. Gloria te poate ucide. Gloria este o frământare sau căutarea unui sens. Gloria este șansa noastră de a deveni nemuritori. Și eu de ce as vorbi despre glorie daca nu cumva din dorința ca tu să-i aduci aminte de numele meu?” spune Doru Trăscău, solistul The Mono Jacks.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS