The Humans: ”Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă”

Calificarea României în finala Eurovision 2018 se decide astăzi.

Semifinala Eurovision 2018 în care intră și reprezentanții României, The Humans, va fi difuzată în direct pe TVR 1, TVR HD, TVR Internaţional şi TVR+, începând cu ora 22.00.

„Am primit reacții extraordinare după repetiții și numeroase mesaje de încurajare din partea românilor de pretutindeni. Ne bucurăm că mesajul nostru a ajuns în sufletele lor și ale celorlalți fani Eurovision, emoțiile lor ne-au încărcat cu energie pozitivă și optimism înainte de seara cea mare. Suntem pregătiți 110% și vom da totul pentru România pe scenă”, spun reprezentanții noștri înainte de semifinală.

„Este o competiție strânsă, cu mulți atiști valoroși, iar voturile românilor din străinătate vor face diferența pentru a merge mai departe, în Marea Finală”.

România intră în competiție pe poziția a doua, în prima parte a semifinalei, alături de Norvegia, Serbia, San Marino, Danemarca, Rusia, Moldova, Olanda, Australia, Georgia, Polonia, Malta, Ungaria, Letonia, Suedia, Muntenegru, Slovenia și Ucraina.

Fanii din cele 18 ţări repartizate în a doua semifinală şi cei din Italia, Franţa şi Germania decid, alături de juriile de specialitate, cine va merge în Finala Eurovision Song Contest 2018.

În această seară, fanii (cu exceptia celor care locuiesc în România) vor putea vota piesa The Humans – ”Goodbye” de până la 20 de ori de pe același număr de telefon, sau prin aplicația de pe siteul oficial al concursului Eurovision 2018.