Confidenţialitate

Terminator: Dark Fate, lider în box office-ul românesc de weekend | VIDEO

Lungmetrajul SF Terminator: Destin întunecat/ Terminator: Dark Fate, cu veteranii Arnold Schwarzenegger și Linda Hamilton, a debutat pe prima poziție în box office-ul românesc.

Încasările din weekendul premierei au fost de 923.241,27 de lei, potrivit Cinemagia.

“Terminator: Dark Fate” îi reunește, pentru prima dată după 28 de ani, pe James Cameron, în calitate de producător, și pe actorii principali ai francizei, Linda Hamilton și Arnold Schwarzenegger, într-o nouă aventură plină de acțiune. Au trecut mai mult de două decenii de când Sarah Connor a împiedicat ca Ziua Judecății să aibă loc, a schimbat viitorul și a rescris soarta rasei umane. Dani Ramos (Natalia Reyes) trăiește o viață simplă în Mexico City, împreună cu fratele ei (Diego Boneta) și cu tatăl lor, când un nou Terminator extrem de avansat și mortal – un Rev-9 (Gabriel Luna) – călătorește în timp pentru a o vâna și a o ucide, potrivit cinemagia.ro.

Liderul săptămânii trecute, Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil, regizat de Joachim Rønning, cu Angelina Jolie și Michelle Pfeiffer în distribuție, a coborât pe locul al doilea, cu încasări de 809.631 de lei. Filmul “Maleficent: Suverana Răului/ Maleficent: Mistress of Evil” prezintă evenimente petrecute la câțiva ani după cele descrise în “Maleficent”. Cea de-a doua parte a poveștii explorează şi mai mult relaţia complexă dintre purtătoarea înfricoșătoarelor coarne şi cea care urmează să devină regină. Noi alianţe se formează şi noi personaje negative apar în lupta pentru protecţia regatului Moors şi a creaturilor magice ce-l populează. Actorii Juno Temple, Ed Skrein, Angelina Jolie, Elle Fanning și Michelle Pfeiffer aduc lumea fantastică pe marile ecrane.

Joker, regizat de Todd Phillips, a coborât un loc, până pe poziția a treia, după ce a obținut încasări de 653.317,98 de lei de vineri până duminică. Pelicula “Joker” a adus pe marile ecrane actori celebri, precum Robert De Niro, Joaquin Phoenix, Marc Maron și Zazie Beetz, reiterând un personaj de benzi desenate din universul DC. Filmul spune o poveste moralizatoare, realizând studiul unui personaj disprețuit de societate. Arthur Fleck, interpretat de Joaquin Phoenix, locuiește împreună cu mama lui și suferă de o tulburare neurologică. Anumite circumstanțe îl transformă pe Arthur Fleck dintr-un personaj ignorat de comunitate în precursorul unor mișcări sociale violente.