Confidenţialitate

Teodor Meleșcanu, citat la DNA în calitate de martor | AUDIO

Fostul președinte al Senatului susține că nu știe în ce dosar este citat.

„În primul rând, nu știu despre ce este vorba. E o citație. Am primit-o, dar din câte știu eu nu este în dosarul lui Mocanu. În zilele următoare, în calitate de martor. (…) Este posibil ca citația să fie pentru mâine, dar voi merge zilele următoare. Da, sigur că voi merge. Încă nu știu în ce dosar am fost citat”, a spus Meleșcanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Procurorii anticorupție au deschis un dosar ce fostul agent guvernamental la CEDO Viorel Mocanu a schimbat apărarea statului în cazul Dragnea vs. România, în perioada în care Meleșcanu era ministru de Externe. Acesta ar fi speța în care se audiat acum Teodor Meleșcanu, potrivit Mediafax.

În anul 2017, Liviu Dragnea a deschis la CEDO un proces împotriva statului român prin care spera să obțină apoi la Înalta Curte de Casație și Justiție revizuirea sentinței din Dosarul Referendumul.

Agentul guvernamental la CEDO Viorel Mocanu ar fi schimbat strategia Romaniei în acest proces cu aprobarea fostului ministru de Externe Teodor Meleșcanu, susțin procurorii anticorupție.