Tensiuni în PNL: Vasile Blaga s-a întâlnit cu foști lideri PDL

Cu o zi înainte de a doua şedinţă a Guvernului din această săptămână, fostul copreşedinte PNL Vasile Blaga s-a întâlnit la sediul PNL cu mai mulţi dintre liderii fostului PDL, inclusiv primarul Clujului, Emil Boc, şeful Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur, sau primarul PNL de Alba Iulia, Mircea Hava.

Actualul președinte ale liberalilor, Ludovic Orban nu a fost invitat.

Vasile Blaga:

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu nu mai doresc să fiu preşedinte niciodată. Cu tot ce pot să ajut, am ajutat. Nu m-aţi auzit aruncând cu săgeţi, nu îmi trebuie nicio funcţie în partid ca să am orice rol pe care şi-l doresc colegii mei.

În şedinţă discuţia a fost între noi, între membrii PNL, mulţi fără nicio funcţie care de un an şi jumătate nu ne-am mai întâlnit pentru că, într-adevăr aveam o problemă de comunicare şi care s-au bucurat că ne-am întâlnit.

Reporter: L-aţi invitat şi pe Ludovic Orban?

Vasile Blaga: Nu.

Reporter: De ce ?

Vasile Blaga: „Pentru că am discutat cu membri PNL din vechiul PDL.”

Tensiunile sunt negate oficial atât de Vasile Blaga, cât şi de Ludovic Orban.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

„Eu sunt deschis dialogului cu toţi membrii PNL, indiferent ce funcţii ocupă atâta timp cât au idei, se implică. Sunt un om deschis la dialog şi comunicare şi la îmbunătăţiri a comunicării în interiorul şi exteriorul partidului.

Am discutat cu toţi colegii mei, cu fiecare în parte. A fost o discuţie pe care a vrut să o aibă domnul Blaga, să ne aducem aminte, domnul Blaga a avut de suferit. E un om care când a început urmărirea penală s-a retras, a făcut un pas în lateral şi probabil a vrut să aibă o discuţie cu colegii săi mai apropiaţi. Am fost informat, am fost de acord şi orice fel de discuţie are loc în sediul partidului între colegi e binevenit”.

 

Fostul co-preşedinte al PNL, Vasile Blaga, a declarat că o revenire a lui Crin Antonescu alături de PNL ar fi un câştig, însă este la latitudinea acestuia dacă o va face.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS