Tenis: Simona Halep a abandonat meciul din turul doi al turneului de la ‘s-Hertoghenbosch

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, a abandonat meciul cu germanca Annika Beck, locul 55 WTA

Halep a abandonat la scorul de 7-5, 2-3, din cauza unor dureri la omoplatul drept, în turul doi al turneului de la ‘s-Hertoghenbosch.

Simona a câştigat primul set cu scorul de 7-5, în 50 de minute. În pauza dintre seturi, care a durat aproape nouă minute, Halep a cerut intervenţia fizioterapeutului, acuzând dureri la gât şi la omoplatul drept. Această intervenţie a fost făcută după time out-ul tehnic solicitat de Beck.

Românca, deţinătoarea trofeului la turneul WTA olandez, a cerut din nou ajutor medical la scorul de 1-2 şi 2-3, în setul doi. După ultima intervenţie, Halep a anunţat arbitrul de scaun că nu mai poate continua, după o oră şi 16 minute de joc.În luna mai, Simona Halep a abandonat şi la turneul de la Roma, după ce câştigase în turul 2, pentru a fi aptă de joc la Roland Garros, unde a ajuns în finală. Ea acuzat atunci dureri musculare în zona abdomenului.Halep ar urma să participe la al treilea Grand Slam al anului, turneul de la Wimbledon, unde este cap de serie numărul 3. Competiţia de la All England Club începe luni.