Teleorman: Un consilier județean acuză Spitalul Județean de grave nereguli

Spitalul Județean de Urgență din Alexandria a revenit în centrul preocupărilor Consiliului județean Teleorman, după ce un consilier judetean si-a exprimat public revolta legată de condițiile în care sunt tratați acolo pacienții.

Criticile au fost exprimate public, în cadrul unei ședințe a Consiliului Județean Teleorman, după ce consilierul a avut o experiență personală nefericită, însoțindu-și tatăl la spital la finalul anului trecut.

Deși este consilier județean din anul 2016, abia acum Maria Stoian s-a aratat interesată de situația spitalului.

Aceasta vorbește despre faptul că analizele laboratorului spitalului dau valori eronate și despre faptul că pacienților li s-ar cere să aducă de acasă lenjerie de pat și chiar medicamente.

În consecință, ea a solicitat autorității județene să îl cheme pe managerul spitalului și să afle de la acesta ce nevoi are instituția spitalicească, pentru a nu mai apărea astfel de situații pe viitor.

Președintele Consiliului Județean Teleorman admite faptul că există diverse probleme în spital, cele mai multe legate de atitudinea personalului față de pacienți, dar și de unele dificultăți de ordin tehnic.

De aceea, el a cerut directorului spitalului un raport de natură să explice motivele pentru care cele semnalate de consilierul județean s-au întâmplat.


Varianta audio a materialului. Carmen Dumitrescu

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.
Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS