Confidenţialitate

Teleorman: Un băiat de 13 ani, atacat de 6 câini comunitari | AUDIO

Un copil de 13 ani din București a fost atacat în județul Teleorman de 6 câini comunitari. Acesta se afla în vizită la bunicii săi, iar acum este internat în spital cu răni grave.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Atacul s-a petrecut în jurul prânzului, când copilul, în vârstă de 13 ani, se deplasa pe un moped în extravilanul comunei Contești. Copilul se afla în vizită la bunicii lui din Teleorman.

În timpul plimbării, acesta a fost atacat de 6 câini comunitari și numai norocul l-a ajutat să se refugieze la timp în curtea unor oameni din zonă.

În urma atacului, însă, copilul a suferit răni pe corp, fiind transportat de tatăl său la o unitate medicală pentru acordarea de îngrijiri medicale la un spital din București.

Polițistii au întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de neluarea de către proprietarul sau deținătorul temporar al acestuia a măsurilor de prevenire a atacului canin asupra unei persoane, urmând a se propune o soluție de către Parchet.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Autoritățile își pasează responsabilitatea în cazul femeii ucise de o haită de câini în apropiere de Lacul Morii din București