Teleorman: Fetita de 3 ani, cautata de 4 zile, dupa ce a fost luata de o viitura

Potrivit reprezentanților ISU, copilul a dispărut vineri în apele pârâului Dâmbovnic.

În județul Teleorman, o fetiță de trei ani este căutată de 4 zile, după ce a fost luată de o viitură.

Potrivit reprezentanților ISU, copilul a dispărut vineri în apele pârâului Dâmbovnic, după ce căruţa în care se afla împreună cu părinţii şi fraţii săi a fost răsturnată de ape.

Părinții fetei de 3 ani încercau să traverseze cu căruța pârâul Dâmbovnic când cea micîă a căzut în apă, împreună cu fratele ei de 4 ani și sora ei de numai 5 luni. Părinții au reușit să îl scoată pe băiat, dar și pe bebeluș din ape, numai că fetița de 3 ani nu a mai putut fi salvată, fiind luată de apele umflate.

Părinții fetei au sunat la 112, iar pompierii au început căutările, numai că până acum nu au niciun rezultat. Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Teleorman au căutat tot weekendul, până la şase kilometri în aval, fără ca trupul copilului să fie găsit, iar astăzi operațiunile de căutare au fost reluate.

Potrivit ISU Teleoriman, misiunea de căutare este îngreunată din cauza terenului inundat, greu accesibil, a debitului crescut față de ziua precedentă cu 30 – 35 de centimetri, dar și din cauza vegetației de pe marginea râului.