Teleorman: ambulanță care mergea la un pacient blocată în zăpadă

O ambulanţă care se deplasa spre un pacient din comuna Seaca a rămas înzăpezită, în cursul nopţii de vineri spre sâmbătă, pe DJ 679 între Seaca şi Mihăeşti, autosanitara fiind deblocată după aproximativ 30 de minute, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Olt, Alin Băsăşteanu.

Autosanitara se deplasa către un pacient care necesita dializă, urmând să preia bolnavul şi să-l transporte la Bucureşti. Autospeciala a rămas blocată, în jurul orei 4,00, din cauza zăpezii viscolite pe carosabil. Ambulanâa a fost deblocată în circa 30 de minute, de către un tractor  şi de un utilaj de la societatea de deszăpezire şi apoi a fost însoţită de un utilaj de deszăpezire până la pacient.

Judeţul Olt a fost sâmbătă, în intervalul 8,00 – 10,00, sub incidenţa unei atenţionări Cod galben de fenomene meteo imediate, fiind prognozate rafale de vânt ce pot atinge 55-65 kilometri pe oră. În judeţ ninge începând de vineri seara, iar pe drumuri se circulă în condiţii de  iarnă.