Confidenţialitate

Tehnologia în beneficiul artei: Sabina Știrb, Samsung Electronics România

Interviu de Sorin Dragomir

 

Cinci tineri artiști români participanți la Concursul Internațional George Enescu vor fi sprijiniți să devină mari muzicieni ai lumii și să-și trăiască visul, prin intermediul campaniei “Susținem simfonia viitorului” lansată de Samsung Electronics România. Suma totală donată de Samsung pentru tinerii artiști se va ridica la 50.000 de euro.

 

În Lumea Europa FM, Sabina Știrb, coordonatoarea programelor de responsabilitate socială ale Samsung Electronics România, povestește cum a apărut proiectul gigantului tehnologic de a susține tinerii artiști români, proiect care vine după ce anul acesta, în luna iunie, în parteneriat cu Muzeul Memorial „George Enescu” din Dorohoi, Samsung a lansat aplicația „Acasă la Enescu”, prin care publicul, mai ales cel tânăr, are acces într-un mod interactiv și digital la exponatele disponibile în casa memorială a celui mai important muzician din istoria României.

 

 

Și publicul poate susține descoperirea unor artiști care să îi calce pe urme lui George Enescu, donând 2 euro prin mesaj text la numărul de telefon 8841 sau direct pe www.samsung.com/ro/compunemviitorul.

https://soundcloud.com/europafmromania/18sept2016-lumea-europa-fm-cu-sorin-dragomir-interviu-sabina-stirb