Confidenţialitate

Teatrul Național I.L.Caragiale suspendă pentru 2 săptămâni toate spectacolele programate în săli

În urma Hotărârii nr. 19 din 06.10.2020 a Comitetului Municipiului București pentru Situații de Urgență, TNB anunță anularea spectacolelor programate în toate sălile (Mare, Studio, Pictura, Atelier, Mică) pentru următoarele două săptămâni.

”În condițiile în care numărul cazurilor de infectări cu SARS CoV2 a crescut foarte mult în ultima săptămână și tendința este, în continuare, de creștere, se impune respectarea tuturor măsurilor comunicate de Direcția de Sănătate Publică, pentru diminuarea riscului de infectare.
Vom reprograma spectacolele anulate în această perioadă începând cu data de 21 octombrie 2020.
Asupra calendarului acestor reprogramări, vom informa publicul spectator în timp util.
Cei care vor dori să își recupereze contravaloarea biletelor achiziționate, o vor putea face începând de săptămâna viitoare, la Casa de Bilete a TNB. Contravaloarea biletelor achiziționate online va fi restituită direct în contul din care au fost plătite.
În măsura în care prognoza meteo va permite, vom relua și activitatea de spectacole în spațiul AMFITEATRU în aer liber, de pe acoperișul TNB.
Programul de spectacole va fi anunțat de îndată ce va fi definitivat.
Pentru a rămâne informați asupra tuturor modificărilor survenite în programul nostru consultați Website-ul TNB și paginile noastre de informare on-line la care puteți avea acces direct din website-ul tnb.ro”, transmite Teatrul Național I.L.Caragiale.