Confidenţialitate

Teatrul Național București nu este în vacanță de sărbători

Teatrul Național București are reprezentații aproape în fiecare zi în perioada sărbătorilor.

Hotel Europa, Angajare de clown, Butoiul cu pulbere, Omul care a văzut moartea, Livada cu vișini – sunt doar câteva dintre spectacolele care pot fi văzute zilele acestea.

Programul complet poate fi văzut la adresa : http://www.tnb.ro/ro/calendar?year=2017&month=12

Dacă ajungeți înainte de începerea spectacolului, vă puteți lua răgazul de a vizita în ROTONDA din foaierul Sălii Mici a TNB, “SIAN – Salonul Naţional de Arta Naivă” (ajuns la a XIV-a ediție).

Expoziția este organizată în parteneriat cu Institutul Naţional al Patrimoniului din cadrul Ministerului Culturii şi Identității Naționale.

Este o expoziție bienală, care promovează cele mai valoroase lucrări ale artiștilor naivi din țară și din străinătate.

Expoziția rămâne deschisă până în data de 19 ianuarie 2018. Accesul publicului se face prin Bulevardul Carol.

De-asemenea, în foaierele Sălii STUDIO, de la etajele I şi II, poate fi văzută o expoziție foto-documentară de mare interes, consacrată personalității Reginei MARIA a României, expoziție intitulată REGINA SOLDAT.

Proiectul, care prefațează aniversarea CENTENARULUI MARII UNIRI, este organizat de Asociația România Culturală în parteneriat cu Teatrul Național ”I.L.Caragiale”, cu sprijinul Bibliotecii Academiei Române, a Bibliotecii Naționale a României, a Muzeului Militar Național și a Arhivelor Naționale ale României, care au pus la dispoziția organizatorilor un bogat fond foto-documentar care va fi expus în premieră.

În Foaierul MEDIA (aripa Intercontinental), publicul va putea viziona, până la sfârșitul lunii ianuarie 2018, expoziția de pictură a cunoscutului poet MARIN SORESCU (deschisă în octombrie 2017).