Teatrul de pe Lipscani prezintă pe 8 mai premiera “Ultimul Crăciun la Paris”

Teatrul de pe Lipscani are plăcerea de a anunţa premiera unui nou spectacol. Vineri, 8 mai, începând cu ora 19:30, sunteţi invitaţi la comedia “Ultimul Crăciun la Paris”, de Josiane BALASKO, Marie-Anne CHAZEL, Christian CLAVIER, Gérard JUGNOT, Thierry LHERMITTE si Bruno MOYNOT. Distribuţia, în ordinea intrării în scenă este următoarea: Magda Catone, Mihai Călin, Valentin Teodosiu, Lucian Iancu, Antoaneta Zaharia şi George Ivaşcu. Regia spectacolului este semnată de Alexandru Lustig.

În plină primăvară pe Lipscani, la Paris este Crăciun. Cele şase personaje ale piesei, deşi aparent oameni banali, sunt departe de a fi normali: Therese, în timpul zilei, tricotează mănuşi cu trei degete pentru leproşii din Djakarta, iar noaptea doarme singură (de trei ani) şi e puţin disperată. Mortez este un familist convins li, ca orice familist convins, are li el fantasmele lui, dar deontologia nu-i permite să le aplice decât în noaptea de Crăciun. Katia este un mare amator de tangou, în timp ce practică cea mai veche meserie din lume – pompier, dar, din nefericire, nu-l ajută fizicul şi de-aia e nefericită. Preskovitch are un singur defect – dorul de Bulgaria l-a dat gata şi este şi el pe culmile disperării. Dar, totuşi, ce caută un bulgar la Paris? Josette este orfană de profesie, a avut şi un logodnic, ca orice fată de treabă, dar care n-a maia dat niciun semn de viaţă de când l-a călcat trenul. Şi mai e şi în luna a şaptea… Felix nu este doar Felix. Este şi Moş Crăciun – daca îi treci cu vederea faptul că nu are barbă, în rest are tot ce-i trebuie: costum de închiriat, sac, ştreang, pistol. Şi o sanie cu manşa dublă.

Veniţi, aşadar, pe 8 mai, ora 19:30, la Teatrul de pe Lipscani, să asistaţi la comedie nu tocmai normală şi precis incomodă. Veniţi să faceţi cunoştinţă cu şase personaje cel puţin ciudate, dar pe care le veţi îndrăgi. Desigur, vă veţi întreba: un spectacol cu şase capete de afis? Ei, bine, da! La Teatrul de pe Lipscani este posibil.

Biletele se pot procura de la casieria Teatrului de pe Lipscani de luni până duminică, în intervalul orar 12:00-22:00 şi online de pe www.bilete.ro.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS