Confidenţialitate

Teatrul de Artă prezintă „Dureri fantomă” / Actorul George Constantinescu: „Am repetat o dată bând exact cantitatea de vodcă din textul lui Vasili Sigarev” – VIDEO

Lumea lui Vasili Sigarev nu e confortabilă. E o lume brutală, paradoxală, a extremelor, în care candoarea seamănă cu firul de iarbă ieșit printr-o placă groasă de beton. Într-un depou de tramvaie, mizer, aflat la periferia orașului, bunătatea și compasiunea vin “la pachet” cu violența și cruzimea. Astfel descrie regizorul Bogdan Budeş universul în care e plasată acțiunea piesei „Dureri fantomă”.

De altfel, chiar în această atmosferă se consumă drama unei femei bântuite de propriul trecut.

Un depou, doi paznici tineri, Dima (Rareș Andrici) și Gleb (George Constantinescu), și sufletul Olgăi (Mihaela Popa) în rememorarea obsesivă a unei povești pe care nu vrea să o piardă.

Pentru rolul “Gleb”, George Constantinescu a primit Premiul pentru Cel mai bun actor, la Maratonul Teatrului Independent Bucharest Fringe 2015.

Dureri_Fantoma - George Constantinescu

Actorul George Constantinescu este invitat marți, 15 martie, la „Sus cortina!” – de la ora 16.50. Amănunte găsiți și pe pagina Facebook – Sus cortina

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Spectacolul nu este recomandat persoanelor sub 16 ani.

Dureri fantoma


VINERI, 18 martie | ora 19.15

„DURERI FANTOMĂ” de Vasili Sigarev

 Cu: Rareş Andrici, George Constantinescu, Mihaela Popa

 Regia: Bogdan Budeş