Confidenţialitate

Team HOSPICE a strâns peste 200.000 de lei la Semimaratonul București

Cea mai mare echipă dedicată unei cauze de la Semimaratonul București, Team HOSPICE powered by Kaufland, a adunat 400 de alergători la startul competiției. Toți participanții au luat parte la cursele semimaratonului, dedicându-și efortul copiilor și adulților cu boli incurabile din România.

Cu ajutorul sponsorilor, partenerilor și alergătorilor, Team HOSPICE a adunat fonduri de peste 215.000 de lei, în cadrul evenimentului sportiv. Peste 60.000 de lei din suma totală reprezintă fonduri strânse prin intermediul conturilor create de membrii Team HOSPICE pegalantom.ro.

Toate fondurile realizate cu această ocazie, se vor transforma în servicii de îngrijire paliativă, acordate gratuit și necondiționat, celor care înfruntă un diagnostic necruțător și în sprijin pentru familiile acestora.

“Le mulțumim tuturor celor care au fost alături de Team HOSPICE, la Semimaratonul București. Ne-am simțit din nou ca într-o mare familie, în care fiecare gest este făcut cu conștiința faptului că acesta reprezintă alinare pentru cineva care suferă de o boală incurabilă. Dincolo de atmosfera minunată de la competiție, fondurile realizate de Team HOSPICE sunt ajutor real pentru cei aflați într-un moment dificil al existenței lor”, a spus Mirela Nemțanu, directorul executiv al HOSPICE Casa Speranței.

Peste 60 de voluntari HOSPICE Casa Speranței au fost gazdele alergatorilor, atât la punctul de hidratare, cât și la Cortul Team HOSPICE din Piata Constituției.