Confidenţialitate

Taylor Swift va juca în ecranizarea musicalului “Cats”

Cântăreața americană Taylor Swift, în vârstă de 28 de ani, va juca în adaptarea lui Tom Hooper a musicalului “Cats”, alături de Jennifer Hudson, Ian McKellen și James Corden, relatează The Guardian.

Acesta va fi cel mai important rol obținut de vedetă până acum. Swift a debutat ca actriță în filmul “Valentine′s Day” (2010) și ulterior în animația “The Lorax” (2012), unde a asigurat vocea personajului Audrey.

“Cats” este un musical compus de Andrew Lloyd Webber, care este bazat pe cartea “Old Possum′s Book of Practical Cats”, scrisă de T.S. Eliot.

Jucat pentru prima oară în Londra în anul 1981, musicalul s-a bucurat de un succes enorm, fiind pus în scenă pe Broadway de 18 ani.

Ecranizarea este produsă de Working Title Films, care a colaborat cu Hooper și pentru “Les Miserables”, peliculă ce a câștigat trei Oscaruri.

Personajul Grizabella din “Cats” va fi interpretat cel mai probabil de actrița și cântăreața Jennifer Hudson, laureată cu premiul Oscar pentru cea mai bună actriță în rol secundar în urma prestației sale în filmul “Dreamgirls”.

Fanii speculează că lui Swift i-ar putea reveni rolul pisicii Bombalurina, iar actorului britanic Ian McKellen cel al motanului Old Deuteronomy.

Filmările vor avea loc în Marea Britanie începând cu luna noiembrie, scrie revista americană Variety.