Confidenţialitate

Taylor Swift şi Calvin Harris i-au depăşit pe Beyonce şi Jay Z în topul celor mai bine plătite cupluri de celebrităţi

Taylor Swift și Calvin Harris, care au început să iasă împreună în luna februarie, sunt cuplul de celebrități cel mai bine plătit din lume, potrivit contactmusic.com, care citează revista Forbes.

Cântăreața în vârstă de 25 de ani și DJ-ul britanic au câștigat împreună 146 de milioane de dolari în ultimele 12 luni, reușind prin afacerile lor de endorsement comercial să îi înlocuiască pe Jay Z și Beyonce în topul Forbes, aceștia doi având câștiguri cumulate de 110,5 milioane de dolari.

Anul trecut, cel mai bine plătit angajat român a câștigat 147.000 de euro pe lună (1,76 milioane de euro sau 1,97 milioane de dolari pe an), potrivit cotidianului online Gândul, ceea ce înseamnă că veniturile obținute de Taylor Swift și Calvin Harris sunt de aproximativ 74 de ori mai mari decât salariul celui mai bine plătit angajat român.

Taylor Swift are în prezent contracte de promovare cu Sony și Keds, în timp ce Calvin Harris, de 31 de ani, are contracte cu Giorgio Armani și Sol Republic.

Pe locul 3 în topul Forbes s-au clasat Blake Shelton și Miranda Lambert, care împreună au avut câștiguri de 57 milioane de dolari anul trecut.