Confidenţialitate

Taximetriștii protestează la Craiova. Printre nemulțumiri: costurile mari ale RCA și cele ale carburanților | AUDIO

Protest al taximetriștilor în Craiova. Ei sunt nemulțumți de nivelul de trai. Spun că veniturile le-au scăzut în urma apariției transportului alternativ și se plâng de prețurile mari ale RCA și ale carburanților.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Aproape 70 de taximetriști s-au adunat în zona unuia dintre mall-urile Craiovei și au pornit apoi în coloană pe străzile orașului, spre Prefectură. Ei spun că activitatea lor este în pericol și că zeci de mii de locuri de muncă se pot pierde, la nivelul întregii țări, în urma legiferării transportului alternativ.

„În momentul de față, începe să se vadă devierea deja în domeniul transporturilor. Este și normal. În momentul în care nu reglementezi, nu te gândești la un randament într-o activitate începe câștigul să se diminueze și automat un haos general și retragerea oamenilor din activitate. La un moment dat, o să ajungă niște servicii destul de slab calitativ”, a spus Iulian Ciucă, președintele Camerei Taximetriștilor Independenți din Craiova.

Taximetriștii craioveni reclamă și costurile mari ale RCA și cele ale carburanților. Au pregătit, pentru Prefect, un document cu toate nemulțumirile lor, pe care acesta să-l transmită, mai apoi, Guvernului. Așa cum le-a promis și în urma protestului organizat anul trecut în centrul orașului.

Sursa foto: Shutterstock

Citește și: Ministerul Sănătății: Farmaciile vor elibera antibiotice fără rețetă doar pentru 48 de ore, nu pentru 3 zile, cum era prevăzut inițial | AUDIO