„Tati, te iubim foarte mult, inimă bună.” Iv cel naiv, emoționat La Radio de fetițele lui – VIDEO

Iv cel naiv, poetul anonim care a cucerit internetul prin poeziile sale sensibile, a fost surprins, în emisiunea La Radio cu Andreea Esca, de declarațiile emoționante de dragoste ale iubitei și ale fetițelor sale.

Întrebat de Andreea Esca dacă ar putea scrie fără să iubeacă, răspunsul lui Iv cel naiv a fost: ‘Nu, categoric nu.’

Printre sursele de inspirație ale poetului se numără și iubita și fetițele sale, dar Iv cel naiv a precizat că toți oamenii în general îl inspiră.

n continuare, Iv a fost luat prin surprindere de declarații pe care Andreea Esca le-a obținut de la iubita și de la fetițele lui.

‘M-a sunat și m-am trezit cu el la ușă și de atunci nu ne-am mai despărțit. Și sunt vreo doi ani de atunci. Acasă e la fel de frumos, trăiește superb. Are un fel al lui foarte poetic de a face lucrurile, îl iubesc pentru toate gesturile mici pe care le face și pentru sufletul ăsta al lui. E un tată bun, îi zic asta des și se enervează, e un tată mai bun decât sunt eu o mamă. E un părinte extraordinar’, i-a povestit Andreei Esca iubita lui Iv cel naiv.

Cuvintele emoționante spuse de fetițele lui Iv, însă, au reușit să îi smulgă o lacrimă, după cum a recunoscut chiar el pe parcursul emisiunii.

‘Tati, te iubesc. Și te pup și te iubesc foarte mult și aș vrea să stai tot timpul, tot timpul, cu mine’, a spus una dintre fetițele lui Iv.

‘Te iubim foarte mult și dragostea nu se rupe niciodată. Te iubim, inimă bună, proaspătă… o lacrimă scoasă din geantă’, a urmat și declarația Mateucăi.

Profund impresionat, Iv cel naiv a râs și a spus că fetele lui ‘fac poezie fără să-și dea seama’ și că poezia a doua, a Mateucăi, care a vrut probabil să spună ‘geană’ în loc de ‘geantă’, e extrem de frumoasă întrucât ‘conține foarte multă greșeală în ea’.

‘Greșeala este poetică. E un fapt poetic greșeala’, a mai spus Iv cel naiv.[gap]