Tatăl Alexandrei Măceșanu: „Vreau să spun celor care au luat-o să o aducă înapoi” – AUDIO

„Vreau să spun celor care au luat-o să o aducă înapoi, să o lase într-o margine, nu ma mai interesează apoi cine a făcut asta, vreau numai să o aducă, să ne reluăm viața pe care o aveam înainte, viața noastră liniștită”, a spus Ioan Măceșanu într-o conferință de presă susținută joi seara în fața poliției din Caracal.

„Vreau să fac un apel, cine a luat-o să o aducă, să o lase la o margine, nu vreau să știu cine e. Dar vreau să ne reluăm viața noastră de dinainte. Cei care știu ceva de ea să spună. E foarte dificil, sunt atâtea zile de când nu știm nimic. Cei care au luat-o să o aducă acasă, să fie sănătoasă, nu mă interesează cine a luat-o, decât să o aducă, să ne putem relua viața noastră simplă, fericită”, a spus tatăl Alexandrei.

Bărbatul spune că este convins că autoritățile vor face tot ce trebuie pentru ca Alexandra să fie adusă acasă.

„Poate nici dânșii nu și-au dat seama, poate dacă locația era mai clară. Mă simt vinovat eu ca tată că nu am făcut mai mult. Dacă îmi dădeam seama, nu se ajungea până aici. Dar eu cred că își vor face datoria și o vor găsi în viață (autoritățile – n.r.). Așa îmi spune inima, și mie și soției. Suntem încrezători. Așteptăm din moment în moment să o aducă acasă. Noi credem că va fi bine”, a mai spus Ioan Măceșanu.

Tatăl Alexandrei a vorbit și despre apelul primit de mamă, după dispariția Alexandrei, spunând că era o voce de bărbat în vârstă.

„Era o voce de bărbat în vârstă, i-am spus să vorbească mai tare și a spus că nu poate, că îl doare în gât, pentru că a băut apă rece”, a mai spus Ioan Măceșanu.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.

Ioan Măceșanu, tatăl adolescentei de 15 ani dispărută săptămâna trecută, a făcut un apel către presă ca familia sa să fie lăsată în pace.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS