Confidenţialitate

Târgul Național Imobiliar începe vineri la Palatul Parlamentului

Vineri începe la București TNI – Târgul Național Imobiliar. Expoziția are loc până duminică, 30 septembrie și reunește reprezentanții a 130 de companii ce au pregătit peste 24.000 de oferte imobiliare de locuințe și case de vacanță din București, ILFOV, Constanța, Valea Prahovei, Cluj-Napoca, Brașov, Târgu Mureș, dar și din SPANIA.

Prețul minim pentru o locuință în cadrul târgului este de 28.000 EURO pentru un apartament de 2 camere din Sinaia, ce are suprafața de 46mp, iar prețul maxim este de 2,5 milioane EURO pentru o vilă de lux, dotată cu piscină și SPA, ce este situată în zona stațiunii Marbella din Spania.

În București, prețurile pentru locuințele noi pornesc de la 29.500 EURO+TVA 5% pentru o garsonieră de 30mp din zona Theodor Pallady, în ansamblul Palladium Residence și ajung până la 505.530 EURO+ TVA pentru un penthouse cu 5 camere ce are o suprafață de 203mp și o terasă de 97mp situat în zona Floreasca, în ansamblul Laguna Residence.

În cadrul TNI, vizitatorii pot descoperi o casă solară, 100% electrică, ce asigură un grad ridicat de confort, sănătate și siguranță pentru proprietar. Această casă este proiectată și construită de echipa EFdeN pentru a reprezenta România la competiția internațională Solar Decathlon Middle East, ce are loc în Dubai în această toamnă.

În perioada 28-30 septembrie la Palatul Parlamentului, vizitatorii TNI primesc consultanță financiară gratuită în vederea obținerii de credite avantajoase de la reprezentanții: BRD- GSG, OTP Bank, Raiffeisen Bank, Piraeus Bank și Libra InternetBank.

Persoanele ce doresc să achiziționeze locuințe eficiente energetic sau să reabiliteze o locuință pentru a deveni eficientă economic, pot aplica în cadrul TNI pentru un credit ipotecar verde GEFF de la Banca Transilvania și Unicredit Bank.