Confidenţialitate

Târgul de tehnologie și inovație din Las Vegas: Roboți care fac treburile casnice & robotul rățușcă pentru copiii bolnavi.

Cel mai mare târg de tehnologie și inovație al anului  are loc în Las Vegas. Sunt prezentate de la invenții bizare, la tehnologii extrem de utile.

Vizitatorii pot vedea roboți care fac treburile casnice în locul stăpânilor, dar și roboți speciali pentru copii bolnavi, pe care îi ajută să treacă peste durere mai ușor.

4000 de producători aduc  în cadrul târgului din Las Vegas cele mai noi invenții.

Telefoanele și televizoarele inteligente sunt din ce în ce mai subțiri. Au fost prezentate, între altele, ecranul care se rulează și televizorul cu sunet unidirectional , fără să fie nevoie de căști.

Roboții sunt „vedetele” și fac din ce în ce mai multe lucruri: ajută la treburile casnice, de exemplu, calcă și să împăturesc rufele.  Alți roboți sunt programați   pentru a fi folosiți în hoteluri și instituții și pot să răspundă la întrebări simple.

Un alt robot, de pluș, este menit să care să ajute copii bolnavi de cancer să facă față tratamentului. Are forma unei rățuște ce poate fi îngrijită și hrănită  de copii. Rățușca își schimbă starea în funcție de situația în care se află pacientul.