Târg de Crăciun la București, din 28 noiembrie

Târgul de Crăciun din Capitală și aprinderea luminilor festive de sărbători au fost programate anul acesta înaintea Zilei Naționale, 1 decembrie.

Centrul de Creație, Artă și Tradiție a Municipiului București anunță că a 8-a ediție a târgului va funcționa până la 26 decembrie, în același loc ca până acum – Piața Constituției.

Luminile vor fi aprinse la data de 28 noiembrie la ora 19:00, iar apoi pe scenă în aer liber va urma un spectacol cu Corul de copii Radio, Lidia Buble, Voltaj şi Loredana & Banda Agurida.

Târgul de Crăciun va fi deschis zilnic între orele 11:0022:00, iar în cele 130 de căsuțe din lemn se vor găsi produse gastronomice sau cadouri.

În primele două weekenduri, copiii se vor putea întâlni cu Moș Crăciun, într-o casă a acestuia, unde vor fi întâmpinați de elfi.

Printre artiștii care vor participa la Târgul de Crăciun din București se numără Horia Brenciu, Ştefan Bănică, Viţa de Vie, Vunk, Voltaj, Bere Gratis, Holograf, Phoenix, Moonlight Breakfast, Antract, Dămian Drăghici & Brothers, Ovidiu Komornyik, Nicole Cherry, Connect-R, Bosquito, Elena Gheorghe Band, Ştefan Hruşcă, Narcisa Suciu, Grigore Leşe, Fuego sau Irina Loghin.

Ascultă online Europa FM / Descarcă gratuit aplicaţia Europa FM pentru Android sau aplicaţia Europa FM pentru iOS