Confidenţialitate

Tânărul spirit al lemnului vechi: Cristian Branea, Materia

În 2013, Cristian Branea câștiga o finanțare de 32.000 de euro, în competiția Fabricat în Țara lui Andrei“,  pentru  a pune bazele unei afaceri cu mobilier realizat din lemn reciclat.

Activist social și deținător al unui doctorat în științe politice, Cristian Branea făcea astfel primii pași în lumea antreprenoriatului. Doar cu experiența marketingului de proiecte sociale pentru sănatate, dar plin de idei și beneficiind de sprijinul Fundației NESsT Romania, el deschidea un atelier de producție mobilier si decoratiuni din lemn reciclat, în localitatea Mănești, Dâmbovița.

 

Ideea s-a dovedit a fi una de succes, produsele de mobilier si decoratiunile cu design contemporan, minimalist, realizate realizate sub brandul Materia, au ajuns să decoreze interioare din Asia sau America de Nord.

 

În Lumea Europa FM aflați cum poate fi transformată pasiunea în afacere și cum un proiect social ajunge să fie admirat la târguri internaționale de mobilă.

 

Vizităm și Materia Repositorium, un spațiu care deși este destinat prezentării produselor Materia, are valențele unei galerii de artă.

EMBED CODE Copiază codul de mai jos pentru a adăuga acest clip audio pe site-ul tău.