Tanarul condamnat pentru uciderea si transarea unui barbat se insoara cu o studenta ucraineana

Fostul student la medicina din Timişoara, Sergiu Florea, condamnat pentru uciderea şi tranşarea unui bărbat, se însoară cu o studentă ucraineană.

Sergiu Raul Florea a depus la Primăria Municipiului Arad documentaţia necesară pentru a se căsători. Tânărul are 25 de ani şi se va căsători cu Ina Kalioglo , o fată de 22 de ani din localitatea Novoselskoe, Ucraina. Florea a cerut discreţie asupra evenimentului şi nu a vorbit despre cum şi-a cunoscut viitoarea soţie, ştiindu-se doar că tânara este studentă în Arad.

În penitenciar o nuntă are loc la clubul deţinuţilor şi ţine aproximativ o oră, urmată de câteva minute pentru oficierea propriu zisă a căsătoriei, iar apoi urmează o scurtă perioadă în care invitaţii şi mirii pot discuta unii cu ceilalţi. După nuntă, Sergiu Florea va avea dreptul la o vizită intimă de 48 de ore, pe care le va petrece cu soţia într-o cameră separată. În 2012, Segiu Florea a publicat cartea ‘Cărare spre abis’, în care povesteşte în detaliu crima comisă împreună cu fosta sa iubită Carmen Bejan, care în volum este numită Klara.

Fosta prietenă a lui Sergiu Florea, Carmen Bejan, aflată tot în Penitrenciaul Arad, s-a căsătorit în aprilie 2012, cu un fost deţinut arădean, Claudiu Şatran. Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost condamnaţi la 20 de a ani de închisoare după ce, în timp ce erau studenţi, la Facultatea de Medicină din Timişoara, în vara anului 2009, au ucis şi tranşat un bărbat. Instanţa i-a mai obligat să plătească Familiei victimei suma de 20.000 euro.